Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019

Είσοδος Χρήστη

Ελένη Μαυρομμάτη

Διοικήτρια 7ης Υ. ΠΕ. Κρήτης

Ελένη Μαυρομμάτη
Ελένη Μαυρομμάτη

H Ελένη Μαυρομμάτη, σπούδασε Ιατρική στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, διετέλεσε Συντονίστρια - Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου «Κοργιαλένειο- Μπενάκειο» ΕΕΣ (2000 – 2016), και πρόεδρος της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας (2009-2013).

Κλινικό και Οργανωτικό Έργο
Νοσοκομειακή Κλινική Υπευθυνότητα

 • Συντονίστρια Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού τμήματος Γ.Π.Ν. Αθηνών «Κοργιαλένειο- Μπενάκειο» ΕΕΣ
 • Υπεύθυνος της ΜΕΘ του Δ.Ν. Αθηνών «Ελπίς» από 1/1/1993 - 14/3/1995 και 1998-2000
 • Επιστημονική υπεύθυνος Ενέργειας Κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΥΓΕΙΑ – ΠΡΟΝΟΙΑ (ΚΠΣ 2000 –2006) του Υπουργείου Υγείας & Πρόνοιας διάρκειας 300 ωρών με θέμα: «Επείγουσα Προνοσοκομειακή και Νοσοκομειακή Ιατρική» 26/3- 30/6/2003

Οργανωτικό και Διοικητικό Νοσοκομειακό 'Εργο:

 • Διοικήτρια 7ης ΥΠΕ Κρήτης 18/3/2016 έως σήμερα
 • Μέλος της οργανωτικής και επιστημονικής επιτροπής του προγράμματος Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Αναισθησιολογία της FEEA (Fondation Europeene D’ Enseignement en Anesthesiologie) για 10 χρόνια (1996-2009)
 • Εκπρόσωπος της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας στο Ελληνικό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ΕΣΑΝ) 2000-2001
 • Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας από 1/1/1988-31/12/1990 και 1/1/2000 έως 10/1/2002
 • Υπεύθυνος του εκπαιδευτικού προγράμματος των ειδικευομένων του Αναισθησιολογικού Τμήματος «Ελπίς» 1/1/1994 – 29/3/2000 και «Κοργιαλένειου – Μπενάκειου» ΕΕΣ 30/3/2000 – 17/3/2016
 • Υπεύθυνη εκπαίδευσης στο ΝΕΕΣ για το ΤΕΠ και την εξασφάλιση αεραγωγού των συμμετεχόντων γιατρών στο πρόγραμμα εκπαίδευσης ΕΠΙ του ΕΚΑΒ για το 2003-2004

Μέλος Επιστημονικών Εταιρειών

 • 7 Ελληνικών Επιστημονικών εταιρειών (4 χρόνια μέλος ΔΣ, 2 χρόνια Γ.Γ και πρόεδρος για 5 χρόνια στην Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία)
 • 2 Ευρωπαϊκών Επιστημονικών εταιρειών
 • Βαλκανικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας (πρόεδρος για 3 χρόνια)
 • Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αναισθησιολογίας
 • NASC (National Societies Committee of European Anaesthesiology Society) member (2009- σήμερα)
 • Member of Board World TIVA/SIVA (2014-16)

Ερευνητικό Έργο και Δημοσιεύσεις

 • Συμβολή στην εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής της Αναισθησιολόγου Αναπληρώτριας Διευθύντριας Μαμμή Παναγούλας με θέμα: «Χορήγηση CRH σε ασθενείς που υποβάλλονται σε αντικατάσταση βαλβίδας υπό αναλγησία με φεντανύλη» Ιατρική Σχολή Παν/μιου Αθηνών. Απρίλιος 2000

Ομιλητές

Alexander Hoffmann Alexander has more than 25 years of experience in various roles and responsibilities within the Health Industry in Europe. He holds two exams in Business Administration with special focus on Health and Social Programs, and as Vocational Teacher. Additionally, certified in Principal Centered Leadership, Consultancy, and Healthcare Quality Management.
Ιωάννα Δέμου Η Ιωάννα Δέμου γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής. Σπούδασε στις Η.Π.Α από όπου και κατέχει πτυχίο Χημείας και μεταπτυχιακό τίτλο στη Βιομηχανική Φαρμακευτική. Εξειδικεύτηκε στο Φαρμακευτικό Δίκαιο και στα Διαδερμικά Συστήματα Αποδέσμευσης, για τα οποία έχει αρκετές δημοσιεύσεις.
Μιχάλης Ζερβός Ο Μιχάλης Ζερβός, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακό στον τομέα των τηλεπικοινωνιών δεδομένων ασχολείται με τον τομέα της Ιατρικής πληροφορικής από το 2005. Έχει συμμετάσχει στην υλοποίηση και ολοκλήρωση μεγάλων έργων ιατρικής πληροφορικής στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
Αντώνης Κακλαμάνης Ο Αντώνης Κακλαμάνης έχει πτυχίο χημικού μηχανικού και Msc στη χημική μηχανική. Διαθέτει πάνω από δέκα χρόνια εμπειρία στον χώρο της υγείας, μέσα από διάφορους ρόλους και θέσεις ευθύνης στην Ελλάδα και σε χώρες της ανατολικής Ευρώπης.
Ελένη Μαυρομμάτη H Ελένη Μαυρομμάτη, σπούδασε Ιατρική στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, διετέλεσε Συντονίστρια - Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου «Κοργιαλένειο- Μπενάκειο» ΕΕΣ (2000 – 2016), και πρόεδρος της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας (2009-2013).
Γιώργος Μοσχοβάκης Ο κ. Γ. Μοσχοβάκης είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, με Μεταπτυχιακό δίπλωμα (Master) στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Πάτρας.
Κωνσταντίνος Παναγούλιας Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Γερμανική Σχολή Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στην Γερμανία. Είναι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός του Πολυτεχνείου του Dortmund και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πολυτεχνείο του Αachen.
Δρ. Παύλος Παπαδόπουλος Γεννήθηκε στη Μαυροθάλασσα Σερρών το 1953. Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική με εξειδίκευση στα Κέντρα Κόστους – Αναλυτική Λογιστική.
Δρ. Αναστάσιος Τάγαρης Πτυχιούχος Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ε.Μ.Π και κάτοχος διδακτορικού στα «Πληροφοριακά Συστήματα Νοσοκομείου» από το Ε.Μ.Π. Έχει 15ετή εμπειρία στο συντονισμό και την υλοποίηση έργων πληροφορικής (Ευρωπαϊκών ή Εθνικών) στο χώρο της Υγείας.
Γιώργος Τσιακαλάκης Ο Γιώργος Τσιακαλάκης εργάζεται ως Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Προάσπισης Δικαιωμάτων στο Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή» την τελευταία τετραετία, έχοντας αναλάβει τις αρμοδιότητες εκπροσώπησης τους συλλόγου προς την πολιτεία και τους θεσμικούς φορείς, συντονισμού των δράσεων ευαισθητοποίησης του κοινού για θέματα που σχετίζονται με τον HIV και τη σεξουαλική υγεία και χάραξης και υλοποίησης του στρατηγικού πλάνου επικοινωνίας των Κέντρων Πρόληψης και Εξέτασης «Checkpoint».
Γεώργιος Φ. Φραγκιαδάκης Σπούδασε Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο του Essex και έχει αποκτήσει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους στα Χρηματοοικονομικά και Επενδύσεις (Un.Exeter) καθώς και στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας (ΕΑΠ).
 • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
 • ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ
 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
 • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
 • ΧΟΡΗΓΟI
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
 • MEDIA PARTNER
 • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team