Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

Χορηγοί

 • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Το Health Daily αποτελεί το μοναδικό καθημερινό, ηλεκτρονικό, συνδρομητικό newsletter για τον κλάδο της υγείας, το οποίο προσφέρει αξιόπιστη και ολοκληρωμένη πληροφόρηση στους επαγγελματίες της υγείας. Περιλαμβάνει ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα γύρω από τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στο χώρο της υγείας, όπως μεταρρυθμίσεις, στρατηγικές συμμαχίες μεταξύ φαρμακευτικών επιχειρήσεων, διεθνείς ειδήσεις, κλπ. Στο πλαίσιο αυτό, το Health Daily διοργανώνει εξειδικευμένα συνέδρια για την υγεία όπως το ετήσιο συνέδριο θεσμό "Shaping the Future of Healthcare in Greece" σε συνεργασία με τους Financial Times και το μοναδικό στην Ελλάδα Συνέδριο Ασθενών "Patients in Power".

 • ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) αποτελεί τον επίσημο θεσμικό φορέα των ελληνικών παραγωγικών φαρμακοβιομηχανιών. Οι σύγχρονες ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες δραστηριοποιούνται σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον, αναπτύσσοντας και παράγοντας κυρίως γενόσημα φάρμακα με εμπορική ονομασία, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και αξιοποιώντας τεχνογνωσία που έχει εξελιχθεί από Έλληνες επιστήμονες. Ειδικά την τελευταία δεκαετία, οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες υλοποιούν προγράμματα σημαντικών επενδύσεων στους τομείς του ποιοτικού ελέγχου και της διασφάλισης της παραγωγικής διαδικασίας και πραγματοποιούν σημαντικές εξαγωγές σε πάνω από 85 χώρες.

 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών & Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ) είναι ο μεγαλύτερος και παλαιότερος πανελλαδικός Σύνδεσμος των εταιρειών που διακινεί Επιστημονικά και Ιατροτεχνολογικά προϊόντα (δηλαδή κάθε είδους υγειονομικό υλικό πλην φαρμάκων) στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Ιδρύθηκε το 1986 και περιλαμβάνει σήμερα 173 μέλη, τα οποία απασχολούν πάνω από 5.000 εργαζομένους.
Περισσότερα στον δικτυακό τόπο www.seiv.gr. Τηλ. επικοινωνίας 210 6985914 & 916, e-mail: info@seiv.gr
 • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Στην Abbott, σκοπός όλων μας είναι να σας βοηθήσουμε να ζήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα τη ζωή σας μέσω της διατήρησης καλής υγείας. Στον κλάδο των διαγνωστικών, ο στόχος μας είναι να σας παρέχουμε ακριβείς, έγκυρες πληροφορίες για την καλύτερη διαχείριση της υγείας σας. Η οικογένεια εναρμονισμένων λύσεων Alinity της Abbott δεν έχει προηγούμενο στον κλάδο των διαγνωστικών και αντιμετωπίζει από κοινού τις σημερινές προκλήσεις λόγω χρήσης πολλών διαφορετικών μεταξύ τους διαγνωστικών αναλυτών. Οι αναλυτές Alinity έχουν σχεδιαστεί για να είναι πιο αποδοτικοί, να εκτελούν περισσότερες εξετάσεις καταλαμβάνοντας μικρότερο χώρο, να ελαχιστοποιούν τα ανθρώπινα σφάλματα – ενώ συνεχίζουν να παρέχουν ποιοτικά αποτελέσματα. Το χαρτοφυλάκιο της οικογένειας Alinity περιλαμβάνει την κλινική χημεία, την ανοσοχημεία, τον έλεγχο μονάδων αίματος και πλάσματος, τις παρακλίνιες εξετάσεις, την αιματολογία και τα μοριακά, σε συνδυασμό με την AlinIQ της Abbott, μια ολιστική σουίτα επαγγελματικών υπηρεσιών που συνδυάζει την εξειδικευμένη γνώση με την ανάλυση διεργασιών και τα πληροφοριακά συστήματα. Τα Alinity και AlinIQ βοηθούν τα εργαστήρια και τα νοσηλευτικά ιδρύματα να λύσουν μερικές από τις πιεστικότερες προκλήσεις τους για να προσφέρουν καλύτερη φροντίδα στους ασθενείς αναλώνοντας λιγότερους πόρους.

 • ΧΟΡΗΓΟI

Η εταιρεία iKnowHow αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες Τεχνολογίας στην Ελλάδα προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο φάσμα λύσεων Πληροφορικής, Ρομποτικής και Υπηρεσιών Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης. Είναι μέλος του ΣΕΒ, ΣΕΠΕ και μια από τις τέσσερις (4) Ελληνικές εταιρείες στο ELITE του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου. Διαθέτοντας εμπειρότατο και άρτια καταρτισμένο στελεχιακό δυναμικό , ισχυρές και μακρόχρονες συνεργασίες με τους κορυφαίους κατασκευαστές τεχνολογίας παγκοσμίως , σύγχρονες υλικοτεχνικές υποδομές που συνεχώς διευρύνονται, δομημένα τμήματα πωλήσεων, αλλά και ειδικά οργανωμένα τμήματα σχεδιασμού λύσεων, υλοποίησης και υποστήριξης λύσεων, έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης, η iKnowHow είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις με μετρήσιμο αποτέλεσμα και όφελος για τους πελάτες της.

Στη Siemens Healthineers, όραμα μας είναι να στηρίξουμε τους παρόχους Υγείας ώστε να ενισχύσουν την αξία τους και να επιτύχουν υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες υπηρεσίες Υγείας, προσφέροντας τους τη δυνατότητα, μέσω της Ψηφιοποίησης, να επεκταθούν στον αναδυόμενο τομέα της Ιατρικής Ακριβείας, να εξελίξουν την Ιατρική και Νοσηλευτική Φροντίδα και να βελτιώσουν την Εμπειρία των Ασθενών. Εκτιμάται ότι 5 εκατομμύρια ασθενείς παγκοσμίως επωφελούνται καθημερινά από τις καινοτόμες τεχνολογίες και υπηρεσίες μας στους τομείς της διαγνωστικής και θεραπευτικής απεικόνισης, της εργαστηριακής διαγνωστικής ,της μοριακής ιατρικής καθώς και από τις ψηφιακές και επιχειρηματικές υπηρεσίες Υγείας που παρέχουμε. Κατέχουμε ηγετική θέση στην ιατρική τεχνολογία με πάνω από 170 χρόνια εμπειρίας και 18.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας παγκοσμίως. Με περισσότερους από 48.000 αφοσιωμένους εργαζόμενους σε 75 χώρες συνεχίζουμε να καινοτομούμε και να διαμορφώνουμε το μέλλον της Υγείας.

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

Η DEMO ABEE δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Το εργοστάσιο ενέσιμων σκευασμάτων της εταιρείας στο Κρυονέρι Αττικής, είναι ένα από τα μεγαλύτερα διεθνώς, με υπερσύχρονες εγκαταστάσεις έκτασης 45.000 m2., στις οποίες περιλαμβάνεται και ένα ιδιαίτερα σύγχρονο εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου. Η DEMO είναι πρώτη σε νοσοκομειακές πωλήσεις (σε αριθμό τεμαχίων) στα ενέσιμα προϊόντα όλων των μορφών, ενώ στην ιδιωτική αγορά το portfolio της εταιρείας αποτελείται από συνταγογραφούμενα σκευάσματα γενικής ιατρικής, καρδιολογικά, ογκολογικά, ουρολογικά, πνευμονολογικά, γαστρεντερολογικά κ.α. Η εταιρεία εξάγει το 81% της ετήσιας της παραγωγής και είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως ένας από τους επίσημους προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, των ΓΧΣ και του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού.

 • MEDIA PARTNER
 • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Χρυσούλα Κορδούλη, τηλ.: 210 661 7777, (εσωτ. 278), fax: 210 6617 778, e-mail: ckordouli@boussias.com

 • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
 • ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ
 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
 • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
 • ΧΟΡΗΓΟI
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
 • MEDIA PARTNER
 • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team